Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

megcsalós

megcsalós

a szeretőtartás 10 legfontosabb szabálya

2015. július 06. - KritikusTamás

Pötty. Így hívtam a csajt, akinek a szeretője lettem. Tündéri teremtés. Amikor először láttam, azt hittem, hogy egy porcelánbaba, annyira tökéletes volt. Feszes combja, apró popsija és szende pillái azonban csak a külcsin, az ágyban egy mocskos kurva, aki bármit megtesz nekem. Bármit. Kecses mint egy gazella, az erkölcseinek maradék részét éppen most hagyja el, ahogy a szexben is egyre csak a határait keresi. Minden egyes dugásunk, jobb és jobb lesz. Ilyenkor nem értem férfitársaimat, hogy nem lehet odafigyelni egy ilyen teremtésre, hiszen a pasija havonta jó ha egyszer lekúrja. Nem csoda, hogy elkezdett kikacsintgatni. Fiatal még a szentem, de a farkamat nagyon szereti, viszont fontos számára, hogy ne bukjon le. Adtam neki tanácsokat, hogy hogy maradhat feddhetetlen a pasija előtt. Jó vagyok benne, 10 éve csinálom és sosem buktam le.

11209453_700316676775296_6656510735916638488_n.png

  1. Az okostelefonok korát éljük, én is viszem magammal még szarni is, de ha a párunkkal élünk együtt, akkor fel fog tűnni neki, hogy még a fürdőbe is viszed magaddal. Engedd el a telefont, legyen látható helyen, ne vidd magaddal mindenhová. Ha állandóan cipeled, fel fog tűnni a másiknak.
  2. A kommunikációs csatornák kibaszott fontosak. Lehetőleg ne Facebook messengeren tartsuk a kapcsolatot a szeretőnkkel. Egyrészt ha a szerető esetleg meg akar zsarolni, az szopás, másrészt egy közös, nyaralós képes facebookozás esetén, rendkívüli meglepi lehet a felugró csetablak. Használjunk gmailt, snapchat-et, vibert, whatsapp-ot. Ezek telóról rendkívül könnyen kezelhetőek és könnyű törölni az előzményt. Nekem a személyes kedvencem a gmail, azon is direkt erre a célra létrehozott emailcím (kamunévvel), beállítva második fióknak, ami nem ad értesítést. Így ha szeretett párunk egészen véletlenül turkálna is a telefonunkban, ritkán nézi meg a másodlagos gmail fiókot. Ha mégse fogadod meg a tanácsomat és facebookon csetelsz, akkor telefonon a messenger-ben be lehet állítani, hogy ne kapj értesítést attól a személytől. Mondanom sem kell, hogy hány kellemetlen percet kerülhetsz el vele, ha édes párodnak nem kell azt kérdeznie, hogy "na ki írt, drágám?"
  3. Egyértelmű üzenetek azonnali törlése. Nincs tökéletes védelem és ha nem is párunk akad rá a románcot bizonyító beszélgetésekre, egy rosszindulatú kollega, a felszarvazott szerető vagy fontos emberek esetén hackerek is beleköphetnek a levesbe. Ha olyan üzenetet írunk, aminek a szövegkörnyezetéből egyértelműen beazonosíthatóak vagyunk, akkor azt töröljük ki. Persze a másik oldalon még meglesz, de egy fokkal biztonságosabb. Én eleve úgy csinálom, hogy igyekszek ködösen fogalmazni így ha bármi gebasz van, a beszélgetésből nem feltétlen jön le, hogy azt bizony én írtam.
  4. Randihelyek megválogatása. Mondanom sem kell, de tényleg sokan csúsznak meg ezen. Sokan azt gondolják, hogy ha kimennek egy városszéli parkba, vagy eldugott kávézóba akkor ott senki nem akad rájuk. Ez a legfelelőtlenebb dolog amit az ember tehet. Olyan helyre kell menni, ahol eleve sokan vannak, így elveszünk a tömegben és nem az ölelkező pár leszünk a padon. Étterem, kávézó bizonyos szituációkban tabu, kicsi ez a budapest, csak autópályát építeni köré drága, úgyhogy vagy menjetek le érdre, csepelre vagy egyéb gagyi olcsójánosoknak való falukba, ott tutira nem akad rátok senki. Egy haverom rendszeresen a déli pályaudvar várójában találkozott a szeretőjével, onnan mentek szobára, azt mondta, hogy az benne a jó, hogy ott úgyis külföldiek meg vidékiek fordulnak meg inkább. A rendőrpalota melletti padok se szarok, csak vigyázzatok, hogy ne ott kúrjatok, mert nem kell messzire bevinni majd titeket.
  5. Ha az egyik fél egyedülálló és van lakása, akkor a baszás része, relative egyszerű. Ha mindkét fél kapcsolatban él, akkor viszont a legjobb választás panzió, erdőszéle, nyilvános wc-k (már akinek van gusztusa hozzá). Ne kövessük el azt a hibát, hogy a hitvesi ágyat izzadjuk, meg testnedvezzük össze, előbb utóbb fel fog tűnni, az odaszáradt geci, a hajszálak, vagy egy fülbevaló. Jobb a békesség. 
  6. Szexsérülések. Én kibaszottul szeretem ha a nő karmol, harap, szív. Nyilván vérmérséklettől függ ez a dolog, de ha otthon vár az asszony/férj akkor jobb ha a harapásnyomokról nem kell magyarázatot adnunk. A szeretőség kompromisszumokkal jár, mondjunk le a karmolások okozta élvezetről.
  7. Van egy szabad órád dugni, de utána otthon kell lenned. A partnered se teljesen hülye, látni fogja, hogy megizzadtál, érezheti rajtad a másik fél parfümjét, leveheti a boxeredben/tangádban maradt árulkodó foltokat. Ha nincs lehetőséged lezuhanyozni, vagy tisztálkodni akkor vagy nagyon óvatosban csináld, vagy ne tedd. A nőknek különös érzékük van ahhoz, hogy lássák a férfin, hogy kielégülten jön haza vagy sem.
  8. Hordj magadnál nedves törlőkendőt. Mindig. Akkor is ha férfi vagy. A csaj szemfestéke, rúzsa nyomot hagy, ha azonnal reagálsz sokat tudsz menteni a helyzeten, akár ruháról is. A nyak áttörlése egy ilyennel semlegesítheti a másik ottmaradt illatát, plusz egy publikszex után higiénikus környezetet teremthet.
  9. Védekezés. Ha otthon fogamzásgátló tabi van, de a szeretőddel csak gumival csinálod, akkor legyél kibaszott figyelmes. Nehéz kimagyarázni, hogy miért hordasz magadnál óvszert. Ha mindkét fél tabizik, akkor nincs gáz, ha viszont otthon is gumi van, akkor arra figyelj, hogy ne az otthoniból vegyél el, azzal a dumával, hogy majd visszapótlod. Vagy nem lesz olyan a rossmannban, vagy idő előtt észreveszik a hiányt, vagy megszüntetik a gyártását, vagy fenetudja. A lényeg, hogy mindig történik valami, így saját, jól elrejtett készlettel dolgozz. 
  10. Szex a pároddal. Főként nőkre jellemző, hogy ha szerető van, akkor otthon már kevésbé vannak kiélezve a szexre. Eleve cink a rádforduló pasit visszautasítani, a fejfájás, a fáradtság tudjuk, hogy kamu, még ha egyszer egyszer bele is fér. Ne csak hagyjátok, hanem néha legyetek ti is kezdeményezőbbek. A jollyjoker minden esetben a váratlan szopás, csak azért mert szereted. Miután rendesen letorkoztad, egy szemernyi kétsége se lesz arról, hogy csak őt és őt szereted. Egy valamirevaló férfi pedig kúrja az asszonyt is rendesen, még akkor is ha a szeretőtől jött el fél órája. Aki nem az meg tegye.  

   +1 A szeretőtartás egy diszkréciót és türelmet igénylő hobbi. Ha képtelen vagy ezekre, akkor le fogsz bukni és meg is fogod érdemelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://megcsalos.blog.hu/api/trackback/id/tr527603660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása